Tulostemateriaaleina ovat neulokset ja satiinikankaat. Käyttämämme materiaalit ovat sään- ja valonkestäviä, korkealaatuisia ja esikutistettuja. Kaikkiin tarkoituksiin löytyy myös palosuojattu vaihtoehto!

Liputamme ylpeänä myös ympäristön puolesta!

Käytössämme on B1 paloluokitellut kankaat

Tuotantoprosessi on ympäristöä säästävä. Ei liuottimia, ei paperi-, filmi-, PVC- ym jätettä.

Liput ja salkoliput

Kun haluat näkyä kauas!

Meiltä erityyppiset mainos- ja yritysliput mm. seuroille, järjestöille ja tapahtumiin useassa eri koossa – voit valita lipullesi standardikoon tai vaihtoehtoisesti tilata lipun omien mittojen mukaan.

Mainoskankaat, messuseinät ja banderollit

Näyttävä mainoskangas tuo toivottua näkyvyyttä

Mainoskankaiden käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset - ne sopivat erinomaisesti markkinointitapahtumiin ja messuille, yrityksen sisätiloihin ja moneen muuhun mainontatarkoitukseen! Kankaalla voi useissa tapauksissa korvata perinteiset kilvet.

Mainoskankaiksi lukeutuvat mm. työmaataulut, seinämainokset, tienvarsimainokset, banderollit, roll up sekä aita- ja kaidemainokset. Mainoskankaiden etuja ovat helppo kiinnitettävyys ja kuljetettavuus.

Voit tilata mainoskankaan meiltä mittojen mukaan.

  

Siipibannerit - Beachflag

Suositut ja näyttävät mainokset yrityksellesi

Siipibanneri on oiva katseenvangitsija tapahtumiin ja yrityksen ulkopuoliseen mainontaan. Tuote on helppo pystyttää ja kuljettaa sinne, missä haluat taattua näkyvyyttä yrityksellesi.

Meiltä saa näyttävän 180 - 450cm korkean ja leveydeltään 50 - 130cm leveän siiven. Jalkavaihtoehdot pehmeälle ja kovalle alustalle. Sisä- ja ulkokäyttöön.

Urheiluseurojen kannatusliput ja vaihtoviirit

Meiltä saat seuratuotteet kilpailukykyiseen hintaan

Painamme yhdistyksille ja esimerkiksi urheiluseuroille kannatusliput, viirit ja muut tuotteet.

Somisteet ja sisustuskankaat

Tuo lisänäkyvyyttä ja näyttävyyttä

Voit tilata meiltä korkeatasoiset somiste- ja sisustuskankaat omalla painatuksella. Mainoskankaiden käyttökohteita on monia messuista yrityksen tai liiketilan sisätilojen somistukseen.

Toimitusajat

Toimitusajoista on helpompi sopia heti tilausvaiheessa, sillä kaikki työvaiheet tulostuksesta jälkikäsittelyyn tehdään meillä.